Zombie Infection
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Zombie Infection

Zombie #1 InfecTioN || Zombie #2 InfectTioN || Zombie #3 Infection

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

reclamatie tiger

In jos 
+2
Mr.!
karpla-KId
6 participan?i
AutorMesaj
karpla-KId

karpla-KId

Data de înscriere : 14/06/2008

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 9:51 am

ieri data 22 iunie pe la ora 23: 30 a intrat tiger si io foloseam redbull si el mia dat ban dupa 2 min dupa ce a intrat
Sus In jos
Mr.!

Mr.!

Data de înscriere : 16/05/2008

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 10:04 am

fa si tu ca mine ,cand il vezi pe tiger iesi afara de pe server si asteapata pana cand termina el Smile
Sus In jos
karpla-KId

karpla-KId

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 2:45 pm

aaa da cca mia scris cu as fi scris io ca imi place sa sug pula si sa fiu poponar
Sus In jos
karpla-KId

karpla-KId

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 2:53 pm

reclamatie tiger Dedust2remake0005gv0
reclamatie tiger Dedust2remake0005gv0.755e76e2c4
Sus In jos
Mr.!

Mr.!

Data de înscriere : 16/05/2008

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 3:33 pm

Se numeste amx_fuckoff .Si sa stii ca cam meriti si tu , bounce schimbi harta din 5 in 5 minunte si fara sa dai la vot .Martor il am pe hitman si alti care au mai vazut...
Sus In jos
karpla-KId

karpla-KId

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 3:44 pm

Mr.! a scris:
Se numeste amx_fuckoff .Si sa stii ca cam meriti si tu , bounce schimbi harta din 5 in 5 minunte si fara sa dai la vot .Martor il am pe hitman si alti care au mai vazut...

da nu era de harta pt ca cica aveam cod pt viteza
Sus In jos
Hitman

Hitman

Data de înscriere : 06/06/2008
Varsta : 31

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 5:04 pm

Mr.! a scris:

Sincer...Nu meriti sa fi admin....Eu am fost "Predepsit"degeaba...sincer

----->> Zombie #1 Infection <<-----
___Zombie____The____Zombie___
____Zombie_________Zombie____
__B__Zombie__E_S__Zombie__T__
______Zombie_____Zombie______
___|T|h|e||B|e|s|t||S|e|r|v|e|r|___
Sus In jos
Hitman

Hitman

Data de înscriere : 06/06/2008
Varsta : 31

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 5:06 pm

Aaaa..Si zi ms de FuckOff.....Dak primean Censure era mai terroare

----->> Zombie #1 Infection <<-----
___Zombie____The____Zombie___
____Zombie_________Zombie____
__B__Zombie__E_S__Zombie__T__
______Zombie_____Zombie______
___|T|h|e||B|e|s|t||S|e|r|v|e|r|___
Sus In jos
Tiger
Vizitator

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 7:37 pm

mesaj important!!!!!! -------Tiger------HOTARASTE SI FACE LEGEA PE SERVER & REMB@

pentru commentarii aduse la adresa adminilor de rang inalt si acuzatii nefondate.

sa luat hotarirea@??

prin urmare au fost anulate definitiv urmatoarele admine.

instanta a hotarit pedeapsa capitala pentru urmatoarele capete de acuzare.

------Eagle Bucibreaker-------motiv------impunere si si afirmatii nefondate [anulat definitiv]-
------------Jo[!]nT--------------motiv------impunere si si afirmatii nefondate [anulat definitiv]-
------------karpla-KID----------motiv------folosire de codurii si speed [anulat definitiv]-
Sus In jos
karpla-KId

karpla-KId

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iun 23, 2008 8:25 pm

nam folosit nici un cod de speed nici nu stiu sa folosesc lol! si era de la redbull
Sus In jos
BomBa'tNt

Data de înscriere : 24/06/2008

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeMar Iun 24, 2008 4:32 pm

scuzati ca intervin .... eu nu jok de prea mult timp p serveru asta si pot sa spun ca karpal nu foloseste CHEATS .. multumesc lol!
Sus In jos
GeniuSs

GeniuSs

Data de înscriere : 24/06/2008

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeMier Iun 25, 2008 4:54 pm

BomBa'tNt a scris:
scuzati ca intervin .... eu nu jok de prea mult timp p serveru asta si pot sa spun ca karpal nu foloseste CHEATS .. multumesc lol!

sunt de acord cu boba karpla nu foloseste cheasts joc de mult timp cu el....sincer
Sus In jos
Admin
Admin
Admin

Data de înscriere : 04/05/2008
Varsta : 37

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitimeLun Iul 14, 2008 1:25 am

reclamatie tiger Topicclosednm0
Topic Closed
Sus In jos
https://zombiest.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

reclamatie tiger Empty
MesajSubiect: Re: reclamatie tiger   reclamatie tiger Icon_minitime

Sus In jos

reclamatie tiger
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare