Zombie Infection
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Zombie Infection

Zombie #1 InfecTioN || Zombie #2 InfectTioN || Zombie #3 Infection

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
camperul

camperul

Data de înscriere : 06/02/2010
Varsta : 29
Localizare : Iasi

Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper Empty
MesajSubiect: Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper   Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper Icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 10:53 pm

Nick: zOoMbLeEs^Camper
Vârstă: 14
Nume Real: Manoliu Victor
Doresc: administrator
Motiv: doresc sa ajut serverul in toate modalitatile si sa elimin toate probleme sale.
De cat timp joci pe server: De un an jumatate, da un ultimele cateva luni nu am fost activ mai deloc fiindca pur si simplu nu am putut. Acum sunt online in fiecare zi Very Happy. De asemenea joc pe server destul de mult timp si sunt atent la toti jucatorii de pe server.
De ce credeți că sunteți potrivit pentru această funcție: Faptul ca vad cum admini abuzeaza fara pic de rusine si regret de unele puteri ma frustreaza. Eu nu sunt asa! Sunt de foarte mult timp pe server si cred ca a venit vremea sa fac o cerere de admin (nui asa?)
Experiență Admin:0.02,0.03. Nu stiu exact. Oricum, invat repede si da am mai fost admin si pe alte servere.
ID Messengger:cj_vic2007@yahoo.com
Steam:Off

MENTIONEZ ca sunt pe locul 4 in Top15

Very Happy Surprised geek

Ultima editare efectuata de catre camperul in Vin Feb 19, 2010 4:32 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
CaTaLiN10

CaTaLiN10

Data de înscriere : 01/02/2010
Varsta : 32
Localizare : Ploiesti

MesajSubiect: Re: Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper   Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper Icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 10:57 pm

ce pot sa zic te cunosc de ceva vreme joci foarte des pe server iar aceasta este o cerere buna si daca nu ma insel esti chiar si in top15 ..primesti un PRO de la mn... flower cheers
Sus In jos
demonemi

demonemi

Data de înscriere : 02/02/2010

MesajSubiect: lol:))   Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper Icon_minitimeSam Feb 20, 2010 5:05 pm

lol:)) cum sa nu ai un PRO de la mn? Razz Razz Razz Very Happy sa nu te mirezi:)) Very Happy affraid flower
Sus In jos
camperul

camperul

Data de înscriere : 06/02/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper   Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper Icon_minitimeSam Feb 20, 2010 5:28 pm

demonemi a scris:
lol:)) cum sa nu ai un PRO de la mn? Razz Razz Razz Very Happy sa nu te mirezi:)) Very Happy affraid flower

Se zice sa nu te miri Smile)

P.S stiu ca era o gluma lol! afro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper   Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin - zOoMbLeEs^Camper
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cerere admin
» Cerere admin
» cerere admin
» cerere admin
» Cerere Admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum