Zombie Infection
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Zombie Infection

Zombie #1 InfecTioN || Zombie #2 InfectTioN || Zombie #3 Infection

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cerere Admin!!!

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
vandam

Data de înscriere : 07/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Ploiesti

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: Cerere Admin!!!   Cerere Admin!!! Icon_minitimeDum Feb 07, 2010 6:13 pm

Nume:vandam

Varsta 16 ani

Stiti de ce vrau admin!!! Pentru ca azi noi cei cinstiti si fara furtisaguri suntem luati in batjocura de necinstitii <codatii naibii> Mad cred ca ma intelegeti cand spun ca serverele de azi nu mai sunt ce au fost odata . daca voi fia ales ca admin va promit ca o sa aveti mai multi jucatori care nu o sa mai triseze si daca e nevoie tin si redirecte.

TIMP PETRECUT PE ZOMBIEST :JUMATATE DE AN
TIMP PETREBUT PE ZOMBI 2 LUNI JUMATE

EXPERIANTA: CS NORMAL DE LA 7 ANI ; ZOMBI DE 3 ANI

Doresc admin fara plata deoarece e greu cu bani ca e criza si se simte si la noi suntem si noi oameni avem si noi alocatie mica.Cel mai importan este sa fie liniste si ordine pe acest server <fara injuraturi da >.

Ma joc pe sv cateva ore pe zi si imi place sa nu ma cert cu jucatori si sa le dau dreptate si sa ii sustin

Astept cat de curand sa-mi raspundeti la cerere,fie ca este da fie ca este nu...vreau doar sa stiu va rog...
Multumes. vandam

Ultima editare efectuata de catre vandam in Lun Feb 08, 2010 8:51 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
CaTaLiN10

CaTaLiN10

Data de înscriere : 01/02/2010
Varsta : 32

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Admin!!!   Cerere Admin!!! Icon_minitimeDum Feb 07, 2010 6:18 pm

mai lucreaza la cerere nu e buna!!pentru cererea asta primesti un contra incearca sa faci una calumea
Sus In jos
demonemi

demonemi

Data de înscriere : 02/02/2010
Localizare : Iasi

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: lol   Cerere Admin!!! Icon_minitimeLun Feb 08, 2010 8:25 pm

lol mai dak vrei admin mai uitete si la alte cereri si apoi fa cererea ta.. asa am facut io ai un CONTRA Twisted Evil de la mn!!!
Sus In jos
Prototype

Prototype

Data de înscriere : 03/02/2010
Localizare : Botosani

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Admin!!!   Cerere Admin!!! Icon_minitimeLun Feb 08, 2010 8:57 pm

ii buna ai un pro

Ultima editare efectuata de catre Prototype in Lun Feb 08, 2010 9:27 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
CaTaLiN10

CaTaLiN10

Data de înscriere : 01/02/2010
Varsta : 32

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Admin!!!   Cerere Admin!!! Icon_minitimeLun Feb 08, 2010 9:17 pm

hai ca asta e mai buna....sa zicem ca meriti un pro Razz
Sus In jos
demonemi

demonemi

Data de înscriere : 02/02/2010
Localizare : Iasi

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: ce sa mai   Cerere Admin!!! Icon_minitimeLun Feb 08, 2010 9:21 pm

ce sa mai ai un PRO de la mn ca meriti si team vazut de nenumarate ori pe sv... cererea ta este buna... nu mai am cuvinte:)) rabbit Very Happy Smile bv meriti dar stii comenzile??? ar trebui!!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere Admin!!! Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Admin!!!   Cerere Admin!!! Icon_minitime

Sus In jos

Cerere Admin!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin
» Cerere admin