Zombie Infection
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Zombie Infection

Zombie #1 InfecTioN || Zombie #2 InfectTioN || Zombie #3 Infection

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

[justify] Reclamatie Yasmina [/justify]

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Con-Man00

Data de înscriere : 09/08/2008

[justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Empty
MesajSubiect: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 11:55 am

9 august 2008 ... ~ 12:30 pe Zombie #1 InfecTion . Am primit ban de la Yasmina , pt k am luat apararea jucatorilor.
Yasmina a avut lag si a scoso serverul . a incercat sa se reconecteze si nu a putut pt k era serverul plin. Cand a reusit sa reintre, si aici citez "Acum veti suporta consecintele pt. k nu miati lasat un loc pe server" ... si a inceput sa dea slay ... Io i-am zis k nu e bine ceea ce face ... si mia dat kick , am reintrat si i-am zis k o sa fac reclamatie pe forum ... si apoi mi-a dat ban ...
Cereri : 1: Imi dati unban ; dak nu asta e (da cred k io aici am dreptate)
2: Ii scoateti adminul lui Yasmina, pt k profita de puterile acestuia !!!

Va face serverul de ras !!! !!!
Sus In jos
Con-Man00

MesajSubiect: p.s.   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 12:06 pm

greseala mea ... am uitat sai fac poza dar poate sa declare jucatorul yocata, si toila
Sus In jos
eu

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 12:25 pm

tot cea ce spune colegul nostru con-man farao este adevarat deoarece am fost si eu de fata si mie mia dat de 2 ori kick pt ca ea nu a avut loc sa joace pale
Sus In jos
135

MesajSubiect: intradevar are admin degeaba   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 1:07 pm

acum 2 minute o grenada m-a aruncat sub harta si peste 3 secunde m-am trezit cu ban de la yasmina

Kicked by Console: "AMXBANS pentru 9999999 minute"
Kicked :"AMXBANS pentru 9999999 minute

fara nici un warn fara nimic...
voi dati admini chiar la toti nobii?
Sus In jos
eu

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 1:27 pm

si inca cva face propriile reaguli pe sv zice ca zombie nu au voie sa folosesasca bazooka sau agheu numah cei neinfecati alien
Sus In jos
Con-Man00

MesajSubiect: hmmm   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 1:53 pm

eu ... aici are dreptate ... zombie nu au voie cu bazooka ... Neutral
Sus In jos
eu

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 4:16 pm

ok dar atunci astia care nu sunt infectati au zi gloante infinite si bazooka?????? si zombie numah viata care se incarca???? lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Sus In jos
135

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeSam Aug 09, 2008 6:49 pm

Con-Man00 a scris:
eu ... aici are dreptate ... zombie nu au voie cu bazooka ... Neutral
ai nu zau....

deconectat
Yasmina killed vh_1 with bazooka
Yasmina killed Raidmax with bazooka
Yasmina killed Kolin[RUS] with bazooka
Pentru setari la viteza de internet tasteaza in chat:/net

acum 2 minute....
Sus In jos
REMB@

REMB@

Data de înscriere : 04/05/2008

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeDum Aug 10, 2008 3:00 pm

admin-ul lui yasmina a fost suspendat din cauza neintelegerilor cu jucatorii pe servar!!! cherry
Sus In jos
Con-Man00

MesajSubiect: ok   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeDum Aug 10, 2008 3:04 pm

bn man ... ms ... S-A FACUT DREPTATE !!!
Sus In jos
NoMad

Data de înscriere : 12/06/2008
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitimeDum Aug 10, 2008 4:28 pm

closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: [justify] Reclamatie Yasmina [/justify]   [justify] Reclamatie Yasmina [/justify] Icon_minitime

Sus In jos

[justify] Reclamatie Yasmina [/justify]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» reclamatie Mr.!
» Reclamatie
» reclamatii prototype:-W
» Reclamatie CoC@!na
» RECLAMATIE RDK~

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum